Hullámmasszázs

Dr.Life hullámmasszázs gép

A Dr.Life hullámmasszázs gép egy úgynevezett kompressziós terápiás eszköz, amely a test nyirok-, és vérkeringését intenzíven befolyásolja. Használatával szervezeted anyagcsere folyamatait gyorsíthatod fel, ezáltal jelentősen javíthatsz általános egészségi állapotodon. A méregtelenítés beindításával, a szövetekben pangó salakanyagok, zsírok, nyirokfolyadék nyirokerekbe való felvételével és elszállításával a kiválasztószervekhez, ideális feltételeket biztosítunk a sejtek megfelelő működéséhez. Ezáltal a szükséges élettani folyamatok, többek között a különböző, erre szolgáló módszerek hatására beinduló zsírégetés is hatékonyabban zajlik le.

A hullámmasszázs rendszeres használata során végtagjaid felszabadulnak, megkönnyebbülnek és egyre pihentebbé válnak. A fizikai javulás mellett a lábaid esztétikai képe is folyamatosan javul, a duzzanat és a narancsbőr tünetei mérséklődnek! A felfúvódó kamrák által előidézett kellemes masszázs hatására a teljes nyirokfolyadék keringés, a vérkeringés, és az izomzat mikrocirkulációja egyaránt javul, feszültségei csökkennek.

Ha sportolás, sportsérülés, hosszú repülőút után jól esne egy kis rekreációs masszázs, bízd magad nyugodtan a hullámmasszázs kezelésre. Helyreállítja megfáradt lábaidat, alaposan átmasszírozva és felfrissítve őket.

A hullámmasszázs kezelés menete

Félig fekvő helyzetben elhelyezkedsz az ágyon. Rád helyezem a hullámmasszázs gép számodra szükséges applikátorait. Beállítom a kezelés módját, idejét a gépen, és elindítom azt. A kezelés ideje alatt általad hozott eszközön hallgathatsz zenét, nézheted kedvenc sorozatodat, olvashatsz, pihenhetsz, relaxálhatsz, esetleg felrakhatsz egy arcpakolást is.

A kezelés egész ideje alatt a közeledben tartózkodom, amennyiben a kompressziós nyomást túl erősnek éreznéd, állítok rajta, bármi egyéb kellemetlenséget tapasztalsz, rögtön a segítségedre leszek.

A kezelés végén átbeszéljük a tapasztalatokat, a teendőket a következő kezelésig, kiválasztjuk a számodra ideális időpontot. Egészséges emberek a kezeléseket minden megkötés nélkül, kúraszerűen vehetik igénybe! Az intenzív hatás miatt heti 2-3 alkalomnál több kezelés nem ajánlott!

Fontos!

Ahhoz, hogy a hullámmasszázs kezelés maximálisan ki tudja fejteni jótékony hatását, figyelni kell a bőséges folyadékbevitelre. A salakanyagok csak úgy tudnak távozni a szervezetből, ha a vizeletkiválasztás is fokozódik. Ennek érdekében, és a távozó folyadék pótlásához jelentős mennyiségű szénsavmentes vízre van szükség. Legalább 1l vízzel kell többet inni, mint amennyit átlagosan fogyasztasz.

A kezelés hatására a vizeletkiválasztás felgyorsul, vizeleted színe sötétebb, illata erősebb, mennyisége bővebb lehet. A kezelést követően minden esetben használd a mellékhelyiséget mielőtt a szalont elhagynád, nehogy kellemetlen meglepetésként érjen egy hirtelen vizelési inger útközben.


Fontos!

Ahhoz, hogy a hullámmasszázs kezelés maximálisan ki tudja fejteni jótékony hatását, figyelni kell a bőséges folyadékbevitelre. A salakanyagok csak úgy tudnak távozni a szervezetből, ha a vizeletkiválasztás is fokozódik. Ennek érdekében, és a távozó folyadék pótlásához jelentős mennyiségű szénsavmentes vízre van szükség. Legalább 1l vízzel kell többet inni, mint amennyit átlagosan fogyasztasz.

A kezelés hatására a vizeletkiválasztás felgyorsul, vizeleted színe sötétebb, illata erősebb, mennyisége bővebb lehet. A kezelést követően minden esetben használd a mellékhelyiséget mielőtt a szalont elhagynád, nehogy kellemetlen meglepetésként érjen egy hirtelen vizelési inger útközben.Hasznos tanácsok!

- A kezelésre hozz magaddal egy pólót, egy zoknit és egy szabadidő alsót vagy streccs nadrágot.

- A kezelés előtt 1 órával nem ajánlott az étkezés.

- A kúra ideje alatt meg kell növelni a folyadékbevitelt, min. 2,5-3 liter tiszta víz elfogyasztása ajánlott.

A Doctor Life nyirokmasszázs / hullámmasszázs nem végezhető:

  • fertőző betegség vagy lázas állapot
  • menstruáció, terhesség, szoptatás ideje alatt
  • daganatos betegség
  • kezeletlen magas vérnyomás, pacemaker vagy szív-, és érrendszeri betegség
  • tüdőgyengeség
  • transzplantáció
  • dialízis
  • fekély, nyílt seb
Árak

1 alkalom 40 perc 

,-Ft

5 alkalmas bérlet

,-Ft

10 alkalmas bérlet

,-Ft.